机械必威体育网址

注册会员

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

有这样的小型印刷机吗?

请问各位大大,有没有外型尺寸在180X300X400以内的小型印刷机,我要在宽度小于40的连续纸带上印字,请指点

用标签打印机

Last year when awesome and unique Action RTS online game Soul Master was called back for redevelopment, many players expressed great pity. Thankfully, after a long wait, good news finally came. Recently, Japan-based Arario announced that they had entered into cooperation with Korean company NPLUTO and become Soul Master"s publisher in Japan. Following the announcement, Arario released some new information about Soul Master, including its races, classes and new screenshots which show the latest concept added into this reborn version. Now let"s take a look at the new information.0 I* F" t2 B3 H$ t# d8 m9 f5 V
hotk gold
4 o! S3 B- Y1 X2 niris gold, L' O) H" |6 V  N1 W8 d2 |( n
legend of edda gold
0 s! [) K0 i3 Xrequiem lant0 Y6 _7 x9 R9 m* q; n, f
rom gold! _  i% {  l7 L5 d( M3 }; G
Variant Union was created by a race that was defeated in the war with Holy Empire. They live in machinery civilization which is based on steam power. In order to recover their lost land which has been seized by Holy Empire as well as let the magic vanish from the world, they set foot on the battlefield again. Variant Union is good at physical attack.
8 A; q3 T+ M) ^* P9 h& [2 nHoly Empire owns powerful magic. After winning the war with Variant Union, they gained massive land and abundant recourse, and then created a prosperous magic civilization. Although Holy Empire despises Variant Union people who don"t believe in the power of god, they begin to search for a compatible way with Variant Union in order to fight off fierce monsters. Holy Empire is good at magic attack.' D7 q! w; {: @
Harmony Tribe owns powerful strength and deep wisdom. However, they are an independent race who live a vagrant life and didn"t ally with any other race. In fact, they have been called a mystery race for a long time. They only show up in the post-apocalyptic world so there are still a lot of secrets to be discovered about them. Harmony Tribe is good at range attack.
" o* Y! N6 a, [6 I

当你工作暂时结束的时候,想要找一个能够让我们放松的地方,这时候你想去哪里?如果没有目的的,那么就进集合看看吧!
      当你想要真正的旅游的时候,你会想到哪里?如果你没有看到特别适合的地方,那就请进集合吧!
      当你突然累了,你想去哪里?如果你找不到安静的旅途,那么请你进集合
      当你想看最美的风景时,你知道哪里最美吗?如果不知道,那就一定要进集合
      大家快进集合吧!在这里,你可以看到最美的风景,你可以找到你最想要去的地方。我们一起陪你看陌生的风景,走陌生的路,踏上陌生的旅途!
      只要你进集合就没有你找不到的旅途。就算你是最宅的宅人,也会想要踏出来,去你想去的地方,看你想看的风景。
      集合了!带你走进另一个世界,别说不哦,因为那里就是天堂!不信吗?那就请进集合去看看吧!

7 u3 O7 O( ^: ]1 R2 F

这年头,什么都涨就是工资不涨。和朋友一起耍的时候,都在说一句话。就是什么“爱生活,找集合;你我他,相约在集合吧”。听到这句话的时候,我觉得除了有那么点儿押韵之外就没有什么特别的了。等我搞清楚这就是一句广告词时,我彻底无语了。只听说过什么:你我他相约在酒吧,还没有听说过什么在集合吧
       这年头就是你需要什么就缺什么,或者是价格就疯涨。就说吃喝玩乐吧,哪样不贵哦,样样都是高消费,别说吃什么大餐,那只是有钱人的生活,普通人就只有听着流口水。能吃个盒饭就不错了,结果是盒饭的价格都疯涨。你说车吧,用官方的话说,不开私家车那是环保,是在为这个社会做贡献,你看这说的多伟大啊,其实呢,有几个不想拥有自己的车呢,自己开车在怎么也比挤公交和甩火腿要强吧!再说说房吧,这可是一个不能避免的话题啊。现在的房价那可不是一般的吃不消哦。所以才有这么多的裸婚呢!哎,这就是现实啊。所以,很多人都说某某某很现实怎么怎么样的。特别爱这么说女性。你就说吧,在这么现实的社会里能不现实吗?
       大家都在说相约在集合吧,在朋友的极力推荐下,当然也有自己的那么一点点的好奇心哈,去集合了一下。我说怎么都在说呢,原来是里面打折的,二手的,婚嫁之类的东西多。当然也有很多好的,比如什么旅游啊,教育啊,还少不了吃喝玩乐的,信息倒是不少,可我消费得起的就不得而知了。
       为了配合大家的流行趋势,我们也进去集合一下吧,很简单的,只要点击:集合网
       在这个现实的生活中,我们也就这样现实。所以:你我他,就相约在集合吧

! o1 P7 a0 G$ ?

呵呵,有吧,在超市中的小发票就是这种类型的印刷机印的,但机器的大小难说,不知道你所说的尺寸是???

看看印刷布标的卷筒印刷机或窄幅柔印机。

桌上布标印刷机。卷对卷柔印。

商标印刷机

印名片的应该是胶印机,应该不可以连续印刷滚筒纸吧??印刷滚筒纸好象用轮转机,我以前见印刷不干胶的地方最多这些小类型的轮转机,一大筒纸连续印刷的。
0 d) n- N1 {5 k! b" N1 M3 O# ]. p8 r7 [% l! x
原帖由 label 于 2008-1-8 17:00 发表 - Y0 m  Z8 t# r% s$ V$ ^; K
试试印名片的小机子!